Despre Noi

Societatea a fost infiintata si functioneaza din anul 1953. De la infiintare si pana astazi, societatea a trecut prin mai multe forme de organizare, iar din 1995 functioneaza ca societate pe actiuni cu capital majorita privat.

In 1971 este inregistrata la Camera de Comert si Industrie, ca unic producator de produse prefabricate pentru sistemul energetic si este membru al acestei Camere din data de 23 Noiembrie 1990.

Anul privatizarii - 1995

In anul 2000 incepe un amplu proces de automatizare a procesului de testare in Statia de Incercari Mecanice (SIM) astfel incat in prezent programul de testare se dirijeaza centralizat prin comenzi la calculator din camera de comanda a statiei de incercari.

Datorita rezultatelor economico-financiare deosebite, S.C. CELPI S.A s-a clasat in anul 2001 pe locul III, in TOP-ul Intreprinderilor Mari pentru Industria Metalurgica si a Constructiilor Metalice din Bucuresti si pe locul I in TOP-ul FIRMELOR 2001, in cadrul sectorului 4.

Din anul 2003 S.C. CELPI S.A. este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

Din anul 2003, societatea are un sector de fabricatie specializat, dotat cu utilajele necesare pentru executia de structuri metalice sudate, bulonate, zincate, vopsite. Exemplificam cateva din lucrarile executate cu acest profil:

800 tone "Piata de Gros" cu amplasamente in Bucuresti, Giurgiu, Movilita, Brezoaiele, Cuza - Voda, Mihaiesti, Vidra;

324 tone - Statia Electrica 400 kV Arad;

350 tone - export Siria - LEA 66 kV, 220 kV;

150 tone confectie metalica zincata pentru statii de transformare Kirghistan, Coasta de Fildes.

In ultimii 5 ani, societatea noastra, a executat si livrat o gama larga de piloni pentru telefonie mobila, atat pentru piata interna cat si pentru export, in urmatoarea structura:

1. Stalpi cu structura zabrelita de 30, 40, 50, 70, 75 m cu sectiune patrata din otel cornier pentru Mobifon Romania, Kuwait, Iordania;

2. Stalpi din teava cu sectiune triunghiulara pentru Mobifon, Mobilrom, Intracom si Cosmorom;

3. Stalpi tubulari "monopole" de 25, 30, 45 m pentru Kuwait si Spania.