PROFIL DE COMPANIE

Societatea a fost infiintata si functioneaza din anul 1953. De la infiintare si pana astazi, societatea a trecut prin mai multe forme de organizare, iar din 1995 functioneaza ca societate pe actiuni cu capital majorita privat.
Din 1971 este inregistrata la Camera de Comert si Industrie, ca unic producator de produse prefabricate pentru sistemul energetic si este membru al acestei Camere din data de 23 Noiembrie 1990.
In 1995 CELPI este privatizata.
In anul 2000 incepe un amplu proces de automatizare a procesului de testare in Statia de Incercari Mecanice (SIM) astfel incat in prezent programul de testare se dirijeaza centralizat prin comenzi la calculator din camera de comanda a statiei de incercari.
Datorita rezultatelor economico-financiare deosebite, S.C. CELPI S.A s-a clasat in anul 2001 pe locul III, in TOP-ul Intreprinderilor Mari pentru Industria Metalurgica ...

PROIECTEPe termen lung si mediu, urmarind strategia Romaniei de integrare Europeana si de aplicare a acquis-ului comunitar, se urmareste transformarea intr-o societate comerciala moderna prin investitii care sa asigure un flux de productie cu tehnologii ecologice, respectand ...

REFERINTE

ESB Irlanda / Stalpi Metalici

Sociedad Espanola de Montajes Industriales Spania / Structuri Metalice pt. Cai Ferate

Transelectrica Electrica Romania / Stalpi Metalici

ABB Power Tech. / Stalpi Metalici

Api Construction Romania / Suporti Metalici pt. Statii Electrice

Telelink Romania / Stalpi Telecomunicatii H=30M